НОВИНИ


МВР затваря Слънчев бряг

11 4396 17.06.2016
МВР затваря Слънчев бряг

МВР води преговори със „Слънчев бряг АД” за затваряне на комплекса. Това сайтът Флагман, като се позова на главния секретар на МВР Георги Костов. Идеята е да има пропускателен режим, полиция да стои пред всички входове на комплекса и всеки, който влиза, да бъде проверяван.


В момента се водят такива преговори с акционерното дружество и се очаква другата седмица да сключат споразумение и съвсем скоро затварянето на комплекса да бъде факт. Ще се проверява всеки човек и всяка кола, които влизат в Слънчев бряг. Не само съмнителни хора, ще проверяват и обикновените туристи. Ще има много строг контрол, обещал Костов.

По рано вътрешният министър Румяна Бъчварова проведе среща с шефа на бургаската полиция Колоян Калоянов. След нея стана ясно, че ще бъде създаден общ координационен център по Южното Черноморие между МВР и НАП.

 „В него ще работят както полицейски служители, така и служители на НАП, като целта е да се координират действията между институциите по време на летния туристически сезон”, заяви вътрешният министър.По време на работната среща са обсъдени мерките и начинът на работа на областната дирекция на МВР в Бургас и НАП за летния туристически сезон. „ Целта на координационния център е да осигури спокойствието и безопасността на почиващите по Черноморието като очакванията на вътрешния министър са добри. „Нека туристите по Черноморието са спокойни за безопасността си”, каза още министър Бъчварова.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама