НОВИНИ


Само във Фрог: Сърцето на Очите се къса от Йорговани

9 9056 21.06.2016
Само във Фрог: Сърцето на Очите се къса от Йорговани
Любимият хит на Димитър Желязков-Очите е ”Йорговани”

Простреляният несебърски наркобос Димитър Желязков-Очите нареждал на диджеите да пускат по 20 пъти на вечер любимото му сръбско парче „Йорговани” в дискотеките. Само това парче къса сърцето му, разкриха негови близки пред Фрог нюз.


С прищявката си бандитът тероризирал по този начин останалите клиенти на заведенията, но на него не му пукало от това. На някои запои Очите дори нареждал балканският хит да се пуска през песен. Приятелите му споделят, че той най-много се кефел на партията на босненския изпълнител Дино Мерлин, отколкото на кралицата на сръбския фолк Весна Змиянац. Любопитното е, че текстът на Мерлин започва с думите: „Колко пъти съм умирал и ти си ме съживявала...На какво дъно съм бил, а ти си ме спасявала. Като дойдат тежки дни, като ме напуснат всички приятели, Като замиришат люляците”.
Ама тази песен не е ли писана за него, питат риторично аверите на Очите. Другият номер, с който наркобосът измъчвал клиентите на заведенията бил да се спира музиката, когато говорел по мобилния телефон.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама