ПРЕДСТОЯЩО


Предстоящо на 16 април

0 3902 15.04.2009
Предстоящо на 16 април

Заседават НС; МС; СОС; лидерите на СДС и ДСБ Мартин Димитров и Иван Костов откриват щаба на предизборната коалиция и ще представят официално нейното име и лого; представят проучване за предизборните нагласи в обществото.


 

Ще се проведе тържествено заседание Народното събрание по повод 130-годишнината от Учредителното събрание и приемането на Търновската конституция. Заседанието е насрочено за 9.00 часа.

Правителството ще проведе редовното си заседание от 11.00 часа.

Ще се проведе заседание на Столичния общински съвет от 10.00 часа.

Джевдет Чакъров ще открие работно заседание, на което ще се представи схемата за финансиране на регионалните системи за третиране на отпадъците у нас. Заседанието ще се проведе в хотел „Шератон” /зала „Роял”/ и ще започне в 10,30 часа.

Софийски градски съд ще заседава по дело срещу Николай Методиев – Пилето. Заседанието по делото ще започне в 9,30 часа.

От 14.00 часа лидерите на СДС и ДСБ Мартин Димитров и Иван Костов ще открият щаба на предизборната коалиция и ще представят официално нейното име и лого.

Форум „Участието на български наблюдатели в международните мироопазващи мисии. Възможности и предизвикателства” ще се проведе от 9,30 часа в Централния военен клуб – музикален салон.

От 10.00 часа в пресклуба на БАТ Българска хотелиерска и ресторантьорска асоциация ще даде пресконференция.

От 12.00 часа в БТА МБМД ще представи проучване за предизборните нагласи в обществото.

От 12.00 часа в София прес ще се проведе пресконференция на Федерация на потребителите в България.

От 11:00 часа в зала 1 на СУ „Св. Климент Охридски” ще се проведе диспут на бъдещите политически лидери по всички теми, които засягат младежите и тяхната роля в обществото.

Протест срещу недостига на места в детските градини ще се проведе на от 10.30 ч. пред Столична Община.

От 13.00ч. ще се проведе Централен съвет на ДПС в хотел „Дедеман Принцес”.

Ръководството на ПП ГЕРБ ще даде пресконференция на тема: „Задълбочаващата се криза в здравеопазването. Парите за здравеопазване свършват?”. Пресконференцията ще се състои от 12.00 часа в Централата на партията.

От 11.00 часа в сградата на НСИ и в Териториалните статистически бюра в страната ще се проведат едновременно пресконференции, на които ще бъдат обявени данни за население и демографските процеси по региони през 2008 година.

В салона на Съюза на юристите в България от 16 часа ще се проведе тържествено събрание по случай Деня на конституцията и юриста, посветено на 130 годишнината от приемането на Търновската конституция.

От 13.00 часа в София прес ще се проведе пресконференция на тема: „Сделката на правителството с Ирена Кръстева. Какви икономически, финансови и административни задължения ще предопредели сделката с Ирена Кръстева за години напред на следващи правителства?” Участници в пресконференцията ще бъдат: Владимир Каролев – икономист, Минчо Спасов – председател на Комисия по вътрешна сигурност и обществен ред при 40 Народно събрание, Марин Божков – юрист и представители на Институт за пазарна икономика.

Българският патриарх и Софийски митрополит Максим и синодалните архиереи ще отслужат на Велики четвъртък Василиева Св. Литургия в патриаршеската катедрала „Св. Александър Невски”

В 16.30 часа във Възрожденското училище Областния съвет по наркотични вещества ще направи презентация и ще бъдат обявени резултатите от анкетно проучване относно употребата на алкохол, тютюнопушене и наркотични вещества сред учениците в училищата на гр.Кюстендил.

В 12:00 часа в с.Климентово, Варна ще бъде осветен „Паметник на Царя” в чест на световния ни шампион Веселин Топалов.

В 10.00 часа в залата на Община Кюстендил ще се състои среща- разговор със земеделски производители и търговци на тема създаване на земеделска борса на територията на общината.

Фондация ТАЙМ, Дирекция “Национален парк Централен Балкан” и Община Карлово организират пресконференция за представяне на проект “Модел за управление с участие на заинтересованите страни на Централен Балкан – елемент от Националната екологична мрежа”.

Frognews.bg


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама