ПРЕДСТОЯЩО


Предстоящо на 17 април

0 3874 16.04.2009
Предстоящо на 17 април

Приключва първият етап от проекта „Изграждане на комуникационна структура за спешен номер 112”; Едвин Сугарев дава пресконференция за изборното законодателство; отбелязва се Световният ден на хемофилията.


 

От 9.30 часа в сградата на Националния медицински координационен център Министерството на здравеопазването официално ще обяви успешното приключване на първия етап от проекта „Изграждане на комуникационна структура за спешен номер 112”.

В 13.00 часа в столичното Шесто ОУ „Граф Игнатиев” ще се проведе семинар на тема „Дрогите-проблем при развитието на младите хора”. Той отново се организира от дирекция “Пресцентър и връзки с обществеността”- МВР и фондация “Антидот” – България, с любезното съдействие на фондация “Ханс Зайдел”-Германия.

В 10.30 часа в Mall of Sofia ще бъде отбелязан Световният ден на хемофилията - 17 април.

В 11.00 часа в „София прес” ще се проведе пресконференция на Едвин Сугарев за изборното законодателство.

В 12.00 часа в пресклуба на БТА ще се проведе пресконференция на тема: Промени в рисковото поведение в Интернет на децата в България през последните 3 години.

В 17.00 часа пред Народния театър „Иван Вазов” четиридесет ученици от Националното музикално училище „Любомир Пипков” ще свирят в подкрепа на кампанията „Идея за чиста София”.

От 9.00 до 18.00 часа в Аулата на Техническия университет – Пловдив ще се проведе VI-то Национално състезание на знаещите, което е част от календара на извънучилищните дейности на МОН за учебната 2008/2009г.

В 15.00 часа министърът на образованието и науката Даниел Вълчев ще връчи дипломите на Випуск 2009 на Юридическия факултет на Русенския университет „Ангел Кънчев”.

В 10.30 часа на мемориалния комплекс „Бранителите на Стара Загора” ще се проведе ритуал по полагане на военна клетва на 46 новоназначени войници във Втора Тунджанска лека пехотна бригада.

Продължава Шестнадесетото издание на Националният куклено-театрален фестивал „Михаил Лъкатник” с международно участие.

В 11.30 часа в Мазакова къща в Карлово ще се открие изложба-базар на боядисани великденски яйца.

В 10.30 часа в БТА-Видин ще се проведе пресконференция за традиционния народен събор и фолклорен празник На „Росен”, който ще се проведе на 20 април край Албутинския манастир.

Frognews.bg


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама