НОВИНИ


Нинова: Днес имена не сме обсъждали

0 4119 12.07.2016
Нинова: Днес имена не сме обсъждали
Корнелия Нинова

Днес имена не сме обсъждали, заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова след срещата между АБВ и БСП. В момента в БСП вървят конференциите и номинациите на конкретни имена.


АБВ си имат своите процедури за номинация на конкретни имена. Когато този процес свърши в двете партии, сядаме на втори разговор и вече обсъждаме имената на президент и вицепрезидент, заяви Нинова и уточни, че в БСП срокът за номинация е до 25 юли, а срокът до провеждането на Националния съвет е най-късно до 31 август.

„В зависимост от това как вървят разговорите ни с другите партньори, ще видим на коя дата ще имаме възможност да ви ги представим", каза лидерът на БСП, цитирана от Фокус. Според Корнелия Нинова общата кандидатура не е въпрос на компромис между БСП и АБВ, а на принципи.

На въпрос каква е оценката ѝ за мандата на Георги Първанов като президент, Корнелия Нинова посочи, че няма нужда от БСП да я дават сега. „Когато г-н Първанов приключи мандата си като президент, НС на БСП тогава даде оценка на мандата и тя беше висока“, заяви тя.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама