НОВИНИ


Симеонов: Европа да спре със сбърканата политика на мултикултурализъм

0 4335 15.07.2016
Симеонов: Европа да спре със сбърканата политика на мултикултурализъм
Валери Симеонов

Европа трябва да спре със сбърканата политика на мултикултурализъм, заяви пред журналисти председателят на ПГ на ПФ Валери Симеонов във връзка с терора в Ница, цитиран от Фокус. Симеонов изказа своите съболезнования към близките на загиналите.


„Това са трагични събития, които показват грозното, уродливо лице на тероризма и на сбърканото служене на определена религия. Няма как да не отбележим, че западното общество е изключително неподготвено. То е сериозно сегрегирано и това, на което сме свидетели всъщност е надводната част на айсберг“, заяви Симеонов. По думите му Европа трябва да спре със сбърканата според него политика на мултикултурализъм, либерализъм и псеводемокрация.

„Европа трябва най-сетне да преодолее това робуване на шаблони, на либерални шаблони и да погледне сериозно на вътрешните си проблеми, каквито има във френското общество и същите, които откриваха гнилите ябълки в България да си погледнат техните гнили ябълки“, посочи Симеонов. Според него, ако бъдат преодолени военните конфликти в Близкия Изток тези атентати ще спрат.

„Винаги във всички случаи извършителите по правило са френски граждани от няколко поколения или такива, които са от бивши френски колонии“, заяви той и поясни, че според него не става въпрос за изпратени и внедрени терористи от ИДИЛ. На въпрос дали трябва в такива случаи да се ускори приемането на Антитерористичния закон, той заяви, че парламента трябва да си приема всички закони. „България трябва да вземе мерки, но слава Богу, българското общество е доста толерантно и в доста по-висока степен е асоциирало и приобщило различните етноси“, каза Симеонов и изрази мнение, че за България няма такъв риск, както в западните държави.

Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама