ПРЕДСТОЯЩО


Предстоящо на 24 април

0 4146 23.04.2009
Предстоящо на 24 април

Заседава НС; започва Енергиен бизнес форум в София; провежда се среща на върха „Природен газ за Европа. Сигурност и партньорство” по инициатива на президента Първанов.



В 9.00 часа ще започне редовното заседание на Народното събрание.

В 9.30 часа в хотел „Кемпински Зографски” премиерът Сергей Станишев ще открие Енергиен бизнес форум.

В 14.00 часа в НДК ще се проведе Среща на върха „Природен газ за Европа. Сигурност и партньорство”, който е по инициатива на президента Георги Първанов.

В 9.30 часа в хотел „Шератон” министърът на държавната админситрация Николай Василев ще участва в конференция на тема „Превенция и противодействие на финансовите измами и корупцията при използване на европейските структурни фондове”.

В 9.00 часа в хотел „Скай уей” щв започне кръгла маса на тема: „Вътрешна сигурност и антикорупционна политика”, организирана от ГЕРБ и с участието на д-р Гюнтер Бекщайн – бивш министър председател на Бавария и бивш министър на вътрешните работи на Германия.

В 10.00 часа в Националния институт за правосъдие ще бъде представена работата на френсия инспекторат. Френските магистрати-инспектори ще се срещнат с председателя на Висшия касационен съд, г-н Лазар Груев, и с председателя на Висшия административен съд, г-н Константин Пенчев.

В 10.30 часа министърът на външните работи Ивайло Калфин ще приеме в МВнР посланик Ричард Морнингстар, специален пратеник на САЩ по енергийните въпроси в Евразия.

В 10.00 часа в хотел „Арена ди Сердика”, ресторант „Ла тераса ди Сердика”, ще се проведе третата среща на клуба „Приятели на чистия град”. Домакини на работната закуска ще бъдат четири организации за оползотворяване на опаковки: Екопак, Екобулпак, Репак, Булекопак.

В 11.00 часа в Народната библиотека „Св. Св. Кирил и Методий“, централно фоайе ще се открие Националната изложба „Българската Болградска гимназия – блян и реалност” по повод 150-годишнината от нейното основаване.

От 11.00 часа в пресклуба на БТА Асоциация на телевизионните продуценти ще даде пресконференция

В Интер Експо и Конгресен Център ще се проведе Втората антикризисна конференция „BalREAct - пазарът на имоти в България - възможности по време на криза”.

В 9.00 часа в Аулата на Софийския университет „Св. Климент Охридски” ще се проведе Национална конференция на тема: „Учителят и грубиянството в училище” – НГДЕК „Св. Кирил Философ”.

В 18.00 в градинката „Ереван”, зад министерството на земеделието, лидерът на ПП „Атака” Волен Сидеров и народни представители от партията ще присъстват на отбелязването на 94–ата годишнина от Геноцида над арменския народ.

В 310 аудитория „Проф. Петър Мутафчиев” на Нов български университет ще се проведе конференция на тема „Мислене отвъд границите: Югоизточна Европа и Западният свят”.

От днес до 28 април в Интер Експо Център – София ще се проведе международната специализирана изложба BBW (Българска строителна седмица) – Интериор.

133 години Априлска епопея ще отбележи Клисура. С Дни на възрожденската и патриотична песен “Топчето пукна”, ще започнат тържествата по повод 133 години от Априлското въстание в Клисура.

Председателят на българския парламент Георги Пирински ще бъде приет в Кралския дворец от Н. В. краля на Швеция Карл XVI Густаф. В рамките на посещението народният представител Надя Антонова ще се срещне с генералния одитор на Сметната палата Клас Норгрен и с генералния директор Оскар Карнебек.
Frognews.bg
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама