НАРОДЕН ГЛАС


Фучеджиева: Тръмп говори това, което хората искат да чуят

1 4720 30.07.2016
Фучеджиева: Тръмп говори това, което хората искат да чуят
Милена Фучеджиева

„Историческото в изборната кампания в Америка е, че Хилъри стигна до номинация за президент. Хилъри е човек, който систематично е градил кариера по един много ангажиран към обществото начин. Докато Тръмп говори това, което хората искат да чуят”, коментира Милена Фучеджиева - сценарист, автор и водещ на тв предаване. Повод за изказването й стана номинацията за президент на Хилъри Клинтън.


Припомняме, че за поста президент на САЩ ще се борят Хилъри Клинтън - бивша първа дама, бивш сенатор и бивш държавен секретар и Доналд Тръмп - ексцентричен милиардер с риалити шоу.

 

„Във всяко общество има момент, в който нерационалното, гневът на хората, емоциите избухват и променят обществената среда. От много време насам в САЩ, особено в Републиканската партия се наблюдава нарастващо недоволство, че страната им се променя”, коментира  политологът Димитър Аврамов по НТВ.

 

През последните две седмици републиканци и демократи се събраха на традиционните си партийни конгреси и официално излъчиха кандидатите си.

 

Въпреки цялата предизборна кампания, 58% от избирателите не харесват нито един от двамата кандидати. Две диаметрални противоположнисти. Две различни америки. Коя ще надделее? Битката започва сега. До финала остават 100 дни.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама