НОВИНИ


Прокуратурата иска постоянен арест за Анита Мейзер

0 5985 16.08.2016
Прокуратурата иска постоянен арест за Анита Мейзер

Прокуратурата ще поиска постоянен арест за Анита Мейзер. Бившата мисис България беше задържана за 24 часа след смъртта на съпруга си - Николай Димов.


Предположението на прокуратурата е, че става въпрос за причиняване на смърт по непредпазливост. Според източници на НТВ, смъртта е настъпила вследствие на груба сексуална игра.

Анита Мейзер е съзнавала, че нанася телесна повреда на мъжа си, каза говорителят на Варненската окръжна прокуратура Радослав Лазаров по bTV. Той разкри, че Мейзер сама подала сигнала за смъртта на мъжа си и, че тя има своята теория за случилото се. Разследването ще продължи поне 2 месеца. Лазаров отрече информацията, че Николай Димов е бил заклан. "Причините за настъпването на смъртта са обект на съдебно-медицинска експертиза. Искам да опровергая слуховете, че пострадалият е бил заклан. Няма подобно нещо", допълни Лазаров. Мейзер първо обяснила пред полицията, че се е прибрала с мъжа си и веднага след това е излязла, но след проверка на камерите се е видяло, че в сградата, където е домът на миската и мъжът й никой не е влизал.

Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама