НОВИНИ


Ген. Радев: ЦЕЛЯ се към всички, които мислят за една България

1 4815 18.08.2016
Ген. Радев: ЦЕЛЯ се към всички, които мислят за една България
ген. Радев

Целя се към всички българи, които мислят за една България, здраво стъпила на своите национални интереси, каза бившият командир на Военновъздушните сили на Република България о.з. генерал-майор Румен Радев пред журналисти преди началото на заседанието на Националния съвет на ПП АБВ, цитиран от Фокус.


„Тук съм, за да обсъдим възможностите за една по-широка коалиция. В тази битка всеки глас е важен. В края на краищата целта е да работим всички за България“, заяви Радев. Запитан в какъв кръг избиратели извън АБВ и БСП се цели, той посочи: „Аз се целя към всички българи, които мислят за България, една България здраво стъпила на своите национални интереси, лоялен член на НАТО и ЕС с ефективни способности и самостоятелна активна външна политика“.

Председателят на АБВ Георги Първанов коментира от своя страна, че няма значение от кого е дошла кандидатурата на ген. Радев, защото всички политически лидери на партиите, които го подкрепят ще носят своята отговорност за нея.

ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН КОМЕНТАР: Генерале, не се ЦЕЛИ в българите, а ги уважавай. Те не са мишени, а ти не си на стрелби в съветски полигон оттатък Урал. Всеки иска да ги ЦЕЛИ хората, а не да им дава шанс. Теб пък сигурно те ЦЕЛЯТ някакви задкулисни кръгове и така си живеем - като мишени. Забрави казармата и уставите, ако имаш наистина сериозни намерения и съответни качества. Ако имаш, де... И ако ти позволяват. Освен това е време да проумееш, че за България могат да милеят и мислят и хора, които не са от БСП и АБВ. Стига пропагандни простотии от Вълкочервенково време...

Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама