НОВИНИ


Проф. Христова за Фрог: Кандидатите на РБ не са за президенти, Борисов още се двоуми

1 10786 22.08.2016
Проф. Христова за Фрог: Кандидатите на РБ не са за президенти, Борисов още се двоуми
проф. Антоанета Христова

Кандидатите, които РБ са издигнали, не са за позицията за президент. Те винаги са показвали пристрастия и че не се справят със стратегическото развитие на десницата. Образът на десницата беше разбит тотално от част от хората, които са в РБ. Как тези хора да имат визия?! А дали имат стратегическо и тактическо мислене?! Тези риторични въпроси зададе политическият психолог проф. Антоанета Христова в интервю за Фрог нюз.


Те дадоха заявка, че ще направят реформи, но не се справят убедително. В някои от министерствата има реформи, но те са прекалено скандални. Такава е реформата в Министерство на здравеопазването. Затова смятам, че реформаторите нямат моралното право да имат високи претенции на президентските избори и те си го знаят. Те познават своя капацитет и енергия. Те не можаха да се консолидират, камо ли да консолидират нацията. Тяхната консолидация е предимно междуличностна. Топката е в техни ръце, но те не я подхвърлят в своя полза. За сега там само един човек го прави и това е Меглена Кунева с помощта на Даниел Вълчев и съответно ефектите са за ДБГ.

 

На въпрос кой може да е кандидатът на ГЕРБ за президент, проф. Христова отговори: Борисов се още не е взел решение дали той да е или някой друг от партията. ГЕРБ чака много фактори да се подредят. Искат да видят цялото разположение на силите.

 

Цялото интервю на проф. Христова четете утре, 23 август


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама