НАРОДЕН ГЛАС


Само във Фрог: Главсекът Костов възражда „МВР Пикчърс”

2 7533 30.08.2016
Само във Фрог: Главсекът Костов възражда „МВР Пикчърс”
Георги Костов

Главният секретар Георги Костов възражда с нова сила „МВР Пикчърс”. Той е на път да надмине във филмирането на полицейски акции бившия шеф на вътрешното ведомство Цветан Цветанов, заради което държавата ни бе многократно осъдена в Страсбург.


Последната шумно рекламирана акция е свързана със залавянето на „топ” автокрадците Чавдар Омайски-Капитана и Димитър Георгиев-Митко Горнобанския. Те бяха спипани в София, в началото на месеца, докато задигат „Опел Корса”. Оказва се, че твърде комично се е разиграла постановката около огласяването на случая.

Участници в акцията разкриха пред Фрог нюз, че след акцията, ареста, огледа и събирането на доказателства, всички се натоварили по колите и си тръгнали. Ченгетата дори изминали няколко километра, когато получили нареждане „отгоре” да се върнат обратно, да „разтоварят” задържаните и да ги подредят до стената на сградата, близо до която били спипани часове по-рано. Решението било да се викнат медиите и на този фон главсекът да се похвали пред обществото за свършената работа. Паралелно с пиар акциите ченгетата са получил указания да правят всичко възможно, да не се шуми около тежките престъпления, за да се създава усещането, че МВР си върши работата.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама