НОВИНИ


Деца и възрастни са ранени при катастрофа край Русе

0 3891 01.09.2016
Деца и възрастни са ранени при катастрофа край Русе

Тежка катастрофа между лек автомобил и камион на пътя Русе-Бяла изпрати петима румънци в болница. Сред ранените има три деца, а в най-тежко състояние е 35-годишна жена, която е с опасност за живота.


Инцидентът станал край разклона за Две могили, съобщава БГНЕС. Два румънски автомобила пътували от Русе в посока София. В тях били две семейства с общо три деца. Родителите събрали малчуганите в едната кола, заедно с майките. Между два завоя 37-годишният шофьор, баща на две от децата, внезапно навлязъл в насрещното платно, където се движел хладилен камион с плодове. Водачът на товарното превозно средство опитал да избегне удара, но не успял. Последвал челен сблъсък. По предварителна информация румънецът задрямал за секунди и заради високата скорост, изгубил управление.

Най-тежко ранената е оперирана по спешност, тъй като е с политравма и кръвоизлив в корема. Отстранен е далакът ѝ. Настанена е в интензивното отделение с опасност за живота. 4-годишната ѝ дъщеричка е в обща хирургия, без сериозни травми. Водачът на автомобила е в същото отделение, също в добро общо състояние. Дъщеря му, на 9 години, е в неврохирургия с комоцио за наблюдение, а 6-годишният му син е със счупено бедро, което трябва да се оперира. Съпругата му не е пострадала.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама