НОВИНИ


Д-р Пасков: Изборът на нов американски президент ще пренареди политиката

0 4438 07.09.2016
Д-р Пасков: Изборът на нов американски президент ще пренареди политиката
Д-р Пламен Пасков

Ще има предсрочни парламентарни избори у нас през пролетта на 2017 година. Това ще се случи, след като в Америка изберат нов президент. Това ще пренареди световната политика, коментира политологът Пламен Пасков. в предаването „Делници“ в ефира на телевизия Евроком.


По повод кандидат-президентската кампания у нас Пасков коментира още пред  телевизия Евроком, че две от кандидатурите у нас са одобрени от Американското посолство Това са тази на генерал Радев и на кандидата на патриотичните организации. Бойко вече не признаван като най-доброто от Американското посолство. Каква ще бъде президентската фигура зависи от разпределението на глобалната картина, коментира Пасков.

Той каза своето мнение и за  срещата във Варна, на която беше обсъден проекта за газов хъб „Балкан“. По думите на анализатора в обозримо бъдеще няма да се осъществят и другите два проекта Южен и Турски поток. Пасков припомни, че от миналата година Газпром отчита икономическа загуба.

Газов хъб „Балкан“ е обречен, предвид днешните цени на газа. Газпром нямат никакво намерение да инвестират в тази посока, не случайно не изпратиха свой представител във Варна, по време на срещата, добави Пасков.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама