НОВИНИ


Манолова се обяви за майка на народа

2 5660 09.09.2016
Манолова се обяви за майка на народа
Мая Манолова

Ако президентът е баща на народа, омбудсманът му е майка, заяви по БТВ Мая Манолова. Не коментирам партийни кандидати, оценки не давам, моята оценка ще стане ясна единствено на изборната урна, каза тя. Но може да ме питате какви оценки давам за Топлофикация, КЕВР, Софийска вода, изреди Манолова.


Настъпвам сериозни интереси и бизнеси за десетки милиони и няма как да не съм в сблъсък с монополни дружества. Директни заплахи, че ще ме поръчат в жълтите медии и ще ме дадат на адвокати, има, обясни тя. Справям се и сама и винаги е било така, не отива на институцията омбудсман аз да се оплаквам, не говоря за другарски огън.

Не съм привърженик на разбирането, че всеки проблем в държавата трябва да бъде отнесен за решаване към премиера, добави Манолова и посочи, че ако институциите си вършат работата, нямало да е така.

Битката ми с Топлофикация се оказа най-тежка, там има сериозна политическа протекция.

Заповедта за екстрадиране на Бююк не е трябвало да бъде изпълнявана незабавно, ясно е казано в Международната конвенция, че такива заповеди не се изпълняват, ако има съмнения за нарушаване на човешки права и унизително отношение, заключи тя.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама