НОВИНИ


Бащата на собственичката на Дипломатическия клуб: Не знам откъде са й парите

0 3821 10.09.2016
Бащата на собственичката на Дипломатическия клуб: Не знам откъде са й парите
Тримата младежи броиха 8, 5 млн. лв. за клуба

Не знам откъде е намерила парите, за да купи „Дипломатическия клуб“ в Бояна. Това каза бащата на 21 годишната Ванеса Тодорова от Стара Загора, която е един от тримата собственици на клуба.


Ванеса живее на квартира с приятеля си. Завършило строителен техникум. Постоянно е в движение, блъскат се младежите, работят. Засега са внесени 1, 2 млн. лв. Намерили са ги, имат бизнес партньори. Не мога да кажа откъде са намерили парите. Ако знам рецептата и аз ще я използвам. Умна е и е красива. Тя не споделя с нас своите бизнес-планове. Дайте да даваме път на младите. Дали те са го купили или някой друг... Нали е купен. Имат някакви планове за клуба, но е фирмена тайна. Не мога да кажа дали те ще го ползват, дали ще го стопанисват. Имат човек с пълномощно, който представлява тяхната фирма. Семейството ни има кредит. Тя не е богата. Като забогатее пак ще дойдете да си приказваме, сподели мъжът пред НТВ.

Другите двама собственици- братята Димитър и Йордан ги описват като скромно семейство. Съседите им споделят: Средно статистическо семейство са. Нямат такива възможности да купят Дипломатическия клуб. Сигурно има някой зад тях. Иначе не може да бъде. Междувременно стана ясно, че НАП ще ги проверява.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама