НОВИНИ


Хаос след затварянето на пътен възел Кочериново

0 3519 12.09.2016
Хаос след затварянето на пътен възел Кочериново

Нови проблеми се появиха покрай затворения за ремонт пътен възел Кочериново. Жителите на Рилци се оплакват, че станали регулировчици откакто част от трафика минава през селото им. А за да улеснят шофьорите, местните направили картонена табела.


След като АПИ затвори за ремонт печално известния пътен възел Кочериново, движението беше пренасочено по алтернативни пътища. Един от тях е през село Рилци, ако пътувате за Рилския манастир и идвате от Благоевград или Сандански. На влизане в селото указателна табела ориентира шофьорте, малко по-навътре обаче настава истински хаос, съобщава НТ.

 

Приключенията за шофьорите в село Рилци започват още на първия разклон, където стои дилемата кой път да хванат. Местни ентусиасти решават да ориентират шофьорите с картонена табела. Тя е дело на Гроздан, който освен табелата, поставил и две бутилки с вода, за да не се навлиза в насрещното.

 

Пътят през село Рилци не е основният за Рилския манастир, но със сигурност е по-прекият. Другият е през пътен възел Бобошево.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама