НОВИНИ


Чужди геополитици: разликата между ГЕРБ и БСП – по–малка от обявената

15 6789 11.05.2009
Чужди геополитици: разликата между ГЕРБ и БСП – по–малка от обявената
Волен Сидеров

Това обяви лидерът на партия „Атака” Волен Сидеров, който пети месец прокламирал програмата на партията си из страната, докато другите партии още нямали такива.



Предложих предизборен, а не следизборен блок на всички опозиционни партии. Цялото поведение на тези партии и скандалите не са готови за отговорността, която би трябвало да носят, обяви по БТВ лидерът на партия „Атака” В. Сидеров. Сега идват избори, към които партии тръгват със скандали и неподготвени, те не са показали своята програма, а това е парадоксално. Възгледите на „Атака” са събрани и аз ги пропагандирам из страната вече пети месец, добави Сидеров. Когато изборната истерия накрая ескалира, хората вече не четат предизборни документи.

Не съм се покрил за медиите, но предпочитам живата връзка с избирателите, вместо да се явявам непрестанно по телевизиите, както правят някои кандидати за славата, каза лидерът на националистите.

Следя социологическите проучвания на нашите агенции, но имам и прогнози от проучвания на геополитически наблюдатели от чужбина, осведоми Сидеров. Те са за вътрешен анализ, а не за публикуване и техните данни показват много по–малка разлика между ГЕРБ и БСП от тази, която сочат нашите социолози. Така и ролята на „Атака” ще се окаже още по–съществена в следващия парламент, прогнозира политикът.

Не е нужно да плашим хората с камионетки, извънредни мерки и военни режими; сегашното законодателство дава достатъчно възможности за контрол, стига обаче да се прилага и изпълнява, каза Сидеров. Той осведоми, че в „Атака” има експерти, които цял живот са работили честно и почтено и до фанатизъм са предани на националната кауза. Те биха били експертни партньори на ГЕРБ при евентуално бъдещо управление. Ако има воля, са възможни много дълбоки промени, прогнозира Волен Сидеров. Frognews.bg
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама