ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ


Джоли бие шута на неверния Брад

0 5460 20.09.2016
Джоли бие шута на неверния Брад
Любовта не е вечна....

Брад Пит и Анджелина Джоли са започнали бракоразводна процедура след 12 години заедно и две години съвместен живот. Анджелина Джоли е подала документи за развод вчера, съобщи британският ”Дейли Мейл”.


В тях тя е посочила непреодолими различия и е поискала попечителство над шестте им деца. Тя не иска издръжка от Пит.
Източници на TMZ твърдят, че решението на Джоли за раздяла с Брад е свързано с начина, по който той се грижи за децата си. „Тя е изключително разстроена от неговите методи“, посочва изданието.

Според източника актрисата е била възмутена от злоупотребата на Пит с марихуана и алкохол. Според нея той има и проблеми с гнева, което го прави опасен за децата си.

Някои издания посочват, че  причината е романът на Брад Пит с френската актриса Марион Котийяр.

Пит не е отбелязал преди около месец годишнина от сватбата със съпругата му, а е изкарал деня в компанията на приятели в Хърватия. Актьорът планира да живее там и даже вече е огледал апартамент на крайбрежието на Адриатическо море. Журналистите предполагат, че това потвърждава намерението на Брад Пит да се раздели със семейството си.   

Анджелина Джоли и Брад Пит се ожениха на 23 август 2014 г. на Лазурния бряг. Близките отношения между тях започнаха през 2004 г. преди снимките на филма "Мистър и мисис Смит". Двамата имат шест деца, три от които са биологични
Шайло е на 10 години, а близнаците Вивиан и Нокс на 8 години. Осиновените деца са: Мадокс на 15 години, Захара на 11 години и Пакс на 13 години.

И за двамата това не е първи брак. Джоли беше омъжена за актьорите Джони Лий Милър от 1996 г. до 1999 г. и за Били Боб Торнтън от 2000 г. до 2003 г. Преди нея Брад беше женен за Дженифър Анистън от 2000 г. до 2005 г.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама