НОВИНИ


Борисов: Българинът помъдря и аз съм спокоен

7 5095 01.10.2016
Борисов: Българинът помъдря и аз съм спокоен
Бойко Борисов

Трябва да се дават пари за инфраструктура, а не за мегаломански проекти. Това заяви премиерът Бойко Борисов пред журналисти при откриването на ново пристанище в Черноморец, предаде Радио „Фокус”- Бургас.


Изказването премиерът направи във връзка с пътя Бургас-Созопол-Царево като изрази предположения, че това е най-натовареният път и ремонт по него отдавна не е правен. „А всичките тежки машини, които са изнесли строителството по Черноморието, непрекъснато минават оттам. Сиреч трябва да се дават пари за инфраструктура, а не за такива мегаломански проекти, които никога няма да станат”, каза Борисов. Той призова хората да си представят какво би станало, ако 20 млрд. се сложат някъде другаде. „Но българинът помъдря и аз съм спокоен”, допълни премиерът.

Цяло лято ви казвам, че когато дойде време за президентски избори ще говорим за президентски избори. На 2-ри ще събера актива - кметове, общински съветници, депутати, областни управители, ще им кажа какво мисля и ще вземем решение, каза още Борисов по повод кандидатурата на ГЕРБ. Той, Цветанов, като го канят всеки ден, се чуди какво да каже, добави премиерът.

Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама