НОВИНИ


Йотова: Нинова поне знае името ми

0 8517 02.10.2016
Йотова: Нинова поне знае името ми
Илияна Йотова

Аз съм едно стъпало пред Пламен Манушев. Корнелия Нинова поне знае името ми, това каза кандидатът за вицепрезидент на БСП Илияна Йотова по повод днешното обявяване на кандидат-президентската двойка на ГЕРБ и лапсуса на Борисов. Трябват силни личности, хора с характер и такива, които могат да защитават националния интерес.


Г-жа Цачева е председател на НС, което в момента е с най-нисък рейтинг от целия преходен период. Това е човекът, пуснал най-срамния закон за образованието. В момента България е в периферията на Европа. Не искаме държава, слушаща началници, каза още тя.

Лидерът на ПЕС С. Станишев припомни, че днес е Международният ден на усмивката. Кандидатурата на Цачева е ІІ-ро издание на Плевнелиев. Кандидатите на Борисов повтарят историята на матрьошката, предлагат едно, второ, трето, но то е едно и също като съдържание. ГЕРБ са с готов изборен клип - с нов герб в изпълнение на Цачева. Според него ГЕРБ ще заложат на натиск и организирано гласуване. Искат ниска активност и служебна победа, затова трябва да се гласува масово, за да се противопоставим на машинациите.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама