ПРЕДСТОЯЩО


Предстоящо на 15 май

0 4278 14.05.2009
Предстоящо на 15 май

Заседава НС; министърът на образованието и науката Даниел Вълчев, ректори на висши училища, студенти и докторанти участват във футболен мач.



Редовното заседание на Народното събрание ще започне в 9.00ч.

От 11 часа в сградата на Народното събрание на пл. „Ал. Батенберг” вицепремиерът по управление на еврофондовете Меглена Плугчиева ще вземе участие в обсъждането на резултатите от одитите, възложени от парламента на Сметната палата.

Лабораторията за медиен мониторинг на Фондация "Медийна демокрация” ще даде пресконференция от 10, 00 часа в Пресклуб на БТА.

От 10.30 часа в Националния център по транфузионнна хематология в София кандидатите за депутати в Европейския парламент на Коалиция „Напред” (ВМРО, ЗНС, Гергьовден, ЕНП) ще дарят кръв за всички, които имат спешна нужда от помощ. В 12.00 часа всички заедно ще внесат в ЦИКЕП имената на избраниците си.

В административната сграда на ЧЕЗ Разпределение, на ул. „Цар Симеон” ще бъде организирана пресконференция по повод кампания за енергийна ефективност, която компанията започва.

От 11.00 часа в спортен комплекс „Мир и дружба”, Студентски град министърът на образованието и науката Даниел Вълчев, ректори на висши училища, студенти и докторанти ще участват във футболен мач.

Ръководството на Националния археологически институт с музей – БАН от 11.00 часа ще даде пресконференция по случай “Нощ на музеите” и във връзка с Международния ден на музеите – 18 май.

От 11.00 ч. ще се проведе церемония по кръщаването на бъдещи кучета-водачи от фондация „Очи на четири лапи” в Борисовата градина, до Езерото с лилиите.

Партия ЛИДЕР ще представи кандидатите си за Европейския парламент
от 12.00 часа, в пресклуба на София прес.

От 12.00 часа в пресцентъра на зала БТА, ръководството на партия “Българска социалдемокрация – Евролевица” ще представи листата си с кандидати за европейски парламент.

От 13,00 часа в Централата на НДСВ НДСВ ще представи мерки за защита на семейството и младите хора, които са част от предизборната програма на партията.

Вицепремиерът и министър на външните работи Ивайло Калфин ще открие изложбата „НАТО – сигурно бъдеще” в 16.00 ч. в Централното фоайе на НДК. По линия на Главната квартира на НАТО на изложбата ще присъства Герлинде Ниехус, началник отдел в дирекция „Публична дипломация”.

От 16.00ч. ще се проведе общо събрание на Български червен кръст, на което ще бъде представен отчет за четири годишната дейност на ръководството. Събранието ще се проведе в зала „София" в централата на БЧК.

В 16.00 часа в специализирана очна болница „Вижън” водещи италиански специалисти – офталмлози от Болница „Сан Пиетро” в Рим ще проведат безплатни консултации на пациенти.

От 9, 00 часа в Зала 1 на Софийски университет ще се проведат Кирило-методиевски четения.

От 13.00 часа в Културен център „Красно село” ще се проведе среща с индиеца Сомен Дебнат, който извършва околосветска обиколка с колело.

В резиденция „Бояна” ще бъдат връчени награди за журналистика „Св. Константин-Кирил Философ”.
Frognews.bg
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама