НОВИНИ


За трета поредна година ЕКО и Мартин Чой тичаха благотворително

0 3683 09.10.2016
За трета поредна година ЕКО и Мартин Чой тичаха благотворително

Над 45 служители на бензиностанции ЕКО, начело с Европейския шампион по мотоциклетизъм Мартин Чой, се включиха с благотворителна кауза в маратон София. На база на изминатите от тях километри беше събрана сумата от 10 760 лв. Благотворителният капитал ще послужи за подкрепа на борбата с детския аутизъм.


Дарението беше посрещнато с одобрителни аплодисменти от всички присъстващи. Вицепрезидентът на Европейската атлетика Добромир Карамаринов лично поздрави служителите на бензиностанции ЕКО за тази благородна инициатива. Той взе участие и във връчването на чека заедно с изпълнителния директор на ЕКО България Георги Деянов. „Това е една много добра кауза и за мен е удоволствие да я подкрепя. Надявам се тя да послужи за пример на всички социално отговорни компании в България“, заяви г-н Карамаринов.

 

Европейският шампион по мотоциклетизъм Мартин Чой, придружен от четирима служители на бензиностанции ЕКО, се включи в маратона на дистанция 42 км. Група от 35 служители бягаха с масовия старт на разстояние 3 км, а други 6 се пуснаха на 10 км. Благотворителното участие в маратон София е част от цялостната инициатива за корпоративна социална отговорност на ЕКО България.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама