Президентски избори 2016


Цецка Цачева в Ихтиман: Моя лична кауза ще бъде обединението на нацията

0 3662 10.10.2016
Цецка Цачева в Ихтиман: Моя лична кауза ще бъде обединението на нацията
Ихтиман

Моя лична кауза ще бъде обединението на българската нация. Отмина времето на разделителните линии от прехода. Ето защо ще работя за диалог между институциите, политически баланс и спокойствие в държавата. Това заяви кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева по време на среща с жителите на община Ихтиман.


„Нашата силна основа, която допълва качествата, които притежаваме с вицеадмирал Пламен Манушев, е промяната, която ГЕРБ донесе за всички български граждани – обновените градове и села, инфраструктурните проекти, насърчаването на институциите и подпомагането на бизнеса“, каза Цачева. Тя подчерта, че когато институциите работят в синхрон могат заедно да решават проблемите на гражданите. „Ще работя за единството, за защитата на интересите на гражданите, за пълно гарантиране на стабилността в страната. Защото виждате, че когато правителството на премиера Борисов работи за всички общини по еднакъв начин всички региони се развиват. Правомощията на президента ще ми дадат достатъчно възможности да бъда балансьор и да гарантирам спазването на законите в страната“, подчерта още Цачева.

Кандидатът на ГЕРБ за президент призова жителите н Ихтиман да бъдат активни по време на предизборната кампания. „Разговаряйте с колкото може повече близки, съседи, познати, колеги и разказвайте за резултатите от работата на ГЕРБ и на правителството на Бойко Борисов. Уверете максимален брой  хора, че само заедно можем да гарантираме защитата на интересите на гражданите, както държавата гарантира сигурността на границите -  не само на България, но и на целия Европейски съюз. Работете само с добро, без лоши думи, доброто се вижда и връща“, обърна се Цачева към хората.

Кандидатът за вицепрезидент Пламен Манушев заяви категоричната си убеденост, че Цецка Цачева ще бъде следващият президент на  България. „Тя е истинска жена, българска майка, г-жа Цачева може да обедини българите“, каза Манушев. Кандидатът за вицепрезидент подчерта, че Цецка Цачева има най-големите шансове да бъде следващия български президент, защото е най-подготвена, познава добре институциите и има дългогодишен юридически опит. „След два мандата председател на Народното събрание, най-логичното развитие е г-жа Цачева да стане първата жена президент на България, защото притежава всички необходими качества да обединява нацията“, подчерта Пламен Манушев.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама