Президентски избори 2016


Кандидатурата на ГЕРБ за президент бе представена на областна среща на ЖГЕРБ Пазарджик

0 3490 11.10.2016
Кандидатурата на ГЕРБ за президент бе представена на областна среща на ЖГЕРБ Пазарджик

Кандидатурата на ГЕРБ за президент бе представена на областна среща на ЖГЕРБ Пазарджик. Темата на работната срещата бе „Ролята на ЖГЕРБ в осъществяване на политиката на ГЕРБ на местно ниво“, съобщи областният ръководител на ЖГЕРБ Лидия Панайотова.


Основен акцент на срещата бяха предстоящите  избори за президент на България. В работната  срещата се включиха народните представители от област Пазарджик - д-р Дончо Баксанов,  Десислава Костадинова и  Димитър Гечев, общинският ръководител на ГЕРБ Пазарджик Гинче Караминова,  както и областният координатор на ПП ГЕРБ  Найден Шопов.  Гинче Караминова представи кандидат - президентската двойка на госпожа Цецка Цачева и вицеадмирал  Пламен Манушев.

 

Тя сподели личните си впечатления за Цецка Цачева  от съвместната им  работа. Караминова изтъкна нейния професионализъм, компетентност, опит  и деловитост и определи Цецка Цачева като „най-достойния кандидат за президент на ПП ГЕРБ“. В своите изказвания народните представители изтъкнаха необходимостта от висока избирателна  активност на гражданите, изразиха признанието, че жените са важен фактор в обществено-политическия живот на страната, областта и общините. Те заявиха, че ще положат искрени усилия България да има жена президент в лицето на Цецка Цачева. 

 


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама