Президентски избори 2016


Цветанов в Дряново: ГЕРБ гради мостове към всички български граждани

0 3461 13.10.2016
Цветанов в Дряново: ГЕРБ гради мостове към всички български граждани

Благодаря на жителите на Дряново за доверието, което ни гласуваха през 2015 г, когато подкрепихме за кмет на общината Мирослав Семов. Днес виждате как Дряново се променя и развива, затова подкрепете Цецка Цачева и Пламен Манушев за президент и за вицепрезидент на България, за да гарантираме още веднъж стабилността на България. Това заяви председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов по време на среща с жители на Дряново.


„Цецка Цачева е една от вас, през всички тези години в политиката и като председател на Народното събрание, тя не забрави своите съграждани в Плевен. Това е гаранцията, че като президент тя няма да забрави, че нейни работодатели са всички български граждани и винаги ще работи за обединението на нацията“, категоричен бе Цветанов.

 

Зам.-председателят на ГЕРБ изрази увереност, че тандемът Цачева-Манушев са новата президентска двойка на България. Цветанов бе категоричен, че те са най-достойните хора в президентската кампания. Цветан Цветанов призова жителите на Дряново да разказват за качествата на кандидатите на ГЕРБ на своите близки и приятели.

 

„Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев са различни от другите политици. ГЕРБ води толерантна кампания. С работата си в интерес на гражданите, вече десет години ние градим мостове към всички хора в България“, подчерта той.

Цветан Цветанов благодари за подкрепата, която получават представителите на ГЕРБ от жителите на Дряново. „Вашето доверие към нас се чете дори само в погледа ви. Щастлив съм, че със следващите президент и вицепрезидент на България Цецка Цачева и Пламен Манушев минахме през целия център на Дряново и стиснахме много ръце. Няма да предадем вярата ви в нас и винаги ще бъдем близо до гражданите във всички региони на страната“, категоричен бе председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама