НОВИНИ


Димитър Стоянов: Коалицията ПФ-”Атака” е нечистоплътна!

2 4514 13.10.2016
Димитър Стоянов: Коалицията ПФ-”Атака” е нечистоплътна!
Димитър Стоянов

Изкуствено напомпване са прогнозите, че патриотите ще отидат на балотаж. Едни хора, които се плюха, викаха си ”предател” и ”лумпен”, изведнъж седнаха и почнаха заедно... Това за мен е нечистоплътно, трябва да има някаква хигиена. Това каза председателят на Националдемократическата партия (НДП) Димитър Стоянов.


Тези хора не могат да седнат заедно и да работят. Коалицията не е в името на родината, а в името на личния интерес, каза още той в "Денят ON AIR"

Той е на мнение, че предизборната кампания протича изключително вяло и от това печели статуквото.

Според бившия евродепутат има пропаст, която зее в дясното пространство. "ГЕРБ не е дясна, а силно лява партия - постоянно въвеждат нови данъци, опитаха се да национализират частните пенсионни фондове", посочи той.

Той е на мнение, че в момента у нас не се води консервативна политика и не е имало истинско консервативно движение в България след прехода.

"С Николай Бареков и Весела Драганова внесохме до президента Плевнелиев и омбудсмана Мая Манолова искане да се сезира Конституционния съд за позорния текст, който иска да гарантира победата на ГЕРБ. В един момент може да се окаже, че сме избрали президент на първи тур без да е събрал необходимите гласове", каза още Димитър Стоянов.

По думите му в момента ЕС се е превърнал в много повече от място за свободна търговия. Стоянов настоя, че се налагат толкова много регулации, че дори той не познава всички изисквания на европейското право.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама