Президентски избори 2016


Нинова към ГЕРБ: Днес ни вадите от ”Позитано”, на 13 ноември ние ще ви извадим от ”Дондуков 2”

1 3753 19.10.2016
Нинова към ГЕРБ: Днес ни вадите от ”Позитано”, на 13 ноември ние ще ви извадим от ”Дондуков 2”

”Днес ГЕРБ ни изваждат от сградата ни на ”Позитано” 20, но им обещавам, че на 13 ноември ние ще ги извадим от ”Дондуков” 2, а след това и от ”Дондуков” 1. Това заяви в Перник лидерът на БСП Корнелия Нинова, която отри клуб за младежка политика, вторият в града в рамките на само два месеца.


Тя заяви това по повод влизането днес в централата на БСП на областният управител от ГЕРБ, представител на МРРБ, съдебен изпълнител и изваждането на служителите от помещенията, които партията заема от десетки години. "Това е отговорът ни към репресиите на ГЕРБ - откриваме нови клубове, приемаме нови членове, увеличават се хората, които ни вярват", каза още председателят на левицата. Тя припомни приема на млади хора от последните дни в Кресна, Стара Загора и София

 

Нинова поздрави жителите на Перник по случай празника на града, като заяви, че те са истинската сила и им пожела здраве и успехи. 

Стотици членове на левицата, начело с областния и общинския председатели Станислав Владимиров и Кирил Леонов и млади активисти, посрещнаха Нинова с букет от червени рози, оформен в номера на кандидат-президентската двойка Радев - Йотова 13.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама