Президентски избори 2016


Цветанов в Шабла: Цачева и Манушев имат опита и човешките качества да бъдат истински обединители на нацията

0 3216 21.10.2016
Цветанов в Шабла: Цачева и Манушев имат опита и човешките качества да бъдат истински обединители на нацията

Нашата кампания е насочена към срещи лице в лице с хората в цялата страна. Не очаквайте от нас да използваме нападки и лъжи като опонентите си, защото целта ни е всички български граждани да имат възможност да се срещнат с кандидатите ни за президент и вицепрезидент Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев. Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов по време на среща с жителите на Шабла.


Цветанов подчерта, че хората в цялата страна имат възможност да чуят лично от Цачева и Манушев какви са техните приоритети. „Ние не използваме популизъм и манипулации, не политизираме посланията си, защото знаем, че президентът трябва да бъде надпартиен. Цецка Цачева и вицеадмирал Манушев ще бъдат президент и вицепрезидент на всички български граждани. Те имат опита и човешките качества да бъдат истински обединители на нацията“, заяви той.

 

Според зам.-председателя на ГЕРБ стабилността на България е важна за цялостното развитие на страната ни. „Хората сами могат да направят своите изводи за резултатите от управлението на ГЕРБ в законодателната, изпълнителната и местната власт и така да вземат своето решение кого да подкрепят на 6-ти ноември. Всички знаем какво донесе на България управлението на един бивш премиер и настоящ кандидат за президент. Не бива да допускаме отново страната ни да бъде отклонена от европейския път на развитие“, категоричен бе Цветан Цветанов.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама