Президентски избори 2016


Кандидатпрезидентската двойка на ГЕРБ Цецка Цачева и Пламен Манушев се срещнаха с над 200 жени от Златоград

0 3540 29.10.2016
Кандидатпрезидентската двойка на ГЕРБ Цецка Цачева и Пламен Манушев се срещнаха с над 200 жени от Златоград

Срещата ми с вас в Златоград ме зарежда с още повече енергия и ми дава още повече сила. Сигурна съм, че с вашата подкрепа и с доверието на всички останали жени в България заедно ще успеем да гарантираме стабилността на страната. Това заяви кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева по време на среща с над 200 дами от цялата община Златоград.


Тя посочи, че като президент и вицепрезидент с вицеадмирал Пламен Манушев ще подкрепят всички политики, които са в интерес на българските граждани. Цачева подчерта обаче, че с вицеадмирал Манушев ще бъдат коректив на всяка институция, когато видят, че има решения, които не срещат одобрението на обществото.

 

“Като жена и като президент съм призвана да пазя единството на българската нация, да работя за образована и просперираща България и да помагам на всички български граждани”, каза още Цецка Цачева пред жените от Златоград.

 

Кандидатът на ГЕРБ за вицепрезидент Пламен Манушев благодари на жените от Родопите за тяхната искрена подкрепа и топло посрещане. “Хората от Родопа планина винаги сте ме впечатлявали с вашата откритост, искреност и доброта. Моля ви, помогнете ни с вашия глас на 6-ти ноември, за да изберем първата жена президент на България. Цецка Цачева е достоен и способен човек, в чийто ръце можем да поверим България”, категоричен бе вицеадмирал Манушев.

 

Председателят на Националния предизборен щаб на  ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов благодари на жените в Златоград, че са подкрепили за втори кметски мандат Мирослав Ячев. Цветанов призова жителите на общината да гласуват доверие и на президентската двойка на ГЕРБ Цецка Цачева и Пламен Манушев. “Вие имате честта да живеете в перлата Златоград. Вашият кмет Миро живее и диша с мисълта как да направи Златоград още по-добро място за живеене. Сигурен съм, че с вашата подкрепа за Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев заедно ще успеем да гарантираме стабилността на България с номер 17 в бюлетината”, заяви зам.-председателят на ГЕРБ.

 Цветан Цветанов обясни, че Цецка Цачева е станала първата жена председател на Народното събрание, благодарение на своите професионални умения и човешки качества. “Тя заслужи доверието на всички парламентарни групи, не само на тази на ГЕРБ. Цецка Цачева се доказа като професионалист, експерт и най-вече като диалогичен човек, който държи на първо място на реда и на законността”, подчерта председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ.

Цветанов напомни, че правителството на Бойко Борисов гарантира развитието на всички български общини, без да ги дели на наши и ваши или на големи и малки, както са правили други управляващи. “Вярвам, че заедно ще продължим да вървим посоката на развитието”, каза още Цветан Цветанов пред дамите от Златоград.

 


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама