НОВИНИ


Паси: Арогантността и популизма победиха в САЩ

5 4159 09.11.2016
Паси: Арогантността и популизма победиха в САЩ
Соломон Паси

Преднината на Доналд Тръмп пред Хилъри Клинтън показа, че изборите в САЩ са непредвидими . Няма социология , която да е адекватна на този вид кампания. Тръмп е усвоил хейтърските социални мрежи. Не знаем какво ще прави като президент, ако стане такъв. Това каза Соломон Паси по НТВ по повод обрата на изборите в САЩ.


Тръмп  е непредвидим човек.  Не се знае кое обещание ще удържи и кое не. Най-важният въпрос е този за глобализацията . Тя даде свидни жертви-Брекзит  в Европа и Тръмп  в САЩ . Надделя популизма . Причина за това е тази, че Западът стана много богат и егоистичен. Няма как това богатство да го капсулираш в една малка група и да очакваш, че светът ще ръкопляска и няма да посегне към него. На днешният ден падна Берлинската стена. Ще построи ли Тръпм  стена с Мексико? Ще накарал ли мексиканците да платят за нея?

Тръм  спечели с това че каза, че е лошо момче и политически некоректен. Скара се с мюсюлмани, с китайци, с жени, с мексиканци. Хората избират, този, който не ги лъже. Дали е честен е друг въпрос, но арогантен със сигурност.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама