ПРЕДСТОЯЩО


Предстоящо на 25 май

0 4301 25.05.2009
Предстоящо на 25 май

Представят резултатите от проекта "Училище без насилие"; Барометър.инфо обявява резултатите от симулационно гласуване; СГС заседава по делото "Софийски имоти".



Президентът Георги Първанов ще се срещне с Негово Кралско Височество Вилем-Александър Орански в 16.00 часа на “Дондуков” 2. Престолонаследникът на Кралство Нидерландия е в София по повод провеждането на регионална министерска конференция на тема: “Водоснабдяване и санитация на малките населени места в черноморския регион”, която се провежда в рамките на 12-то заседание на Съвещателния борд на генералния секретар по водите и санитацията на ООН.
В присъствието на министъра на транспорта Петър Мутафчиев ще бъдат подписани два жп договора по проектите „Електрификация и реконструкция на жп линия Свиленград – турска граница” и „Проектиране и внедряване на Географска информационна система за нуждите на НКЖИ”. Официалната церемония ще се състои от 11.00 часа в Заседателната зала на Министерството на транспорта.

От 11.00 ч на пресконференция в Столична община ще бъдат представени резултатите от проекта на УНИЦЕФ „Училище без насилие”. В пресконференцията ще вземат участие Йорданка Фандъкова, заместник-кмет направление "Култура, образование, спорт и превенция на зависимости", д-р Пламен Димитров, председател на Дружеството на психолозите в България; Иван Игов, психолог и координатор на проекта “Училище без насилие” и други.
Агенция „Барометър.инфо” ще даде пресконференция след проведено симулационно гласуване с реален модел на изборните бюлетини. Брифингът е от 12.00 ч. в Пресклуба на БТА.
На Алеята на славата ще заблести нова звезда, посветена на най-силния български шахматист на всички времена - Веселин Топалов. Церемонията ще се състои в 14 часа пред кино „Арена Младост“.
Асоциацията за развитие на планинските общини в Република България ще даде пресконференция в БТА от 14.00 часа на тема Национален форум "За единна отговорна политика за устойчиво развитие на планинските райони в България".
В столицата ще се състои пресконференция на тема: „България – достъпна за всички. И АЗ МОГА”.
Състав на Софийски градски съд ще заседава по делото „Софийски имоти” от 09.00 часа.
Състав на Софийски градски съд ще гледа дело срещу Марио Николов за източване на 7,5 милиона евро по програма САПАРД. Делото ще се гледа от 9,30 часа.
Министърът на труда и социалната политика Емилия Масларова ще открие от 11:00 часа първия в страната Център за комплексно социално обслужване в Стара Загора.


Министър Джевдет Чакъров ще направи първа копка по проект за изграждане на водна инфраструктура в Сопот, финансиран от Оперативната програма „Околна среда”. Церемонията по копката ще е в 12,00 часа.
Пресконференция за проявата „Пловдив чете” ще се състои от 11 ч. в заседателната зала на община Пловдив.
Министърът на културата проф. Стефан Данаилов ще открие изцяло обновената  зала на Драматичния театър „Н.Й.Вапцаров” в Благоевград. Церемонията започва в 10.30 часа.
Frognews.bg
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама