НОВИНИ


Нено Димов: Тръмп е вторият Роналд Рейгън

2 7787 12.11.2016
Нено Димов: Тръмп е вторият Роналд Рейгън
Нено Димов

Доналд Тръмп ще избере най-добрите хора за министри. По време на кампанията си той смени трима свои поддръжници. Смени ги, защото си свършиха работата и ги сложи на места, където да бъдат полезни. Няма да се замисли, ако не е доволен от някой от министрите си, да го уволни. Това заяви финансистът Владимир Каролев в предаването „Тази събота”.


„Тръмп е като Роналд Рейгън. Той и Тачър поведоха война срещу злото. Сега той и Тереза Мей имат шанса да направят същото”, това заяви Нено Димов от Института за дясна политика.

 

„Обвиняват Тръмп, че е обиждал хора, но и аз съм обиждал. Матей казва: "Защо не виждате гредата в собствените си очи, а виждате треската в очите на другите". Новият президент на САЩ е изключително прям”, смята Каролев.

По отношение на неодобрението на Тръмп, Каролев  заяви: "В Калифорния всеки пети човек живее безплатно. Какво се учудваме, че там са гласували против Тръмп".

 

"Познавам Тръмп. Не бих казала, че е груб, напротив, бих казала, че е джентълмен, похвали го Венета Кръстева, която е „Мис Вселена 2013” . Тръмп винаги е бил с жени от манекен нагоре. Не е случайно, че е с Мелания. Тя бе взела чужда реч, но пък я произнесе блестящо. След този гаф започна много да се старае, допълни миската.

 

"Мишел Обама е различна от Барак. Тя не одобрява всичко, което казва и прави съпруга й. Най-вероятно Обама ще обикаля света и тя би трябвало да го придружава. Докато Мелания ще прави всичко, което й казва Тръмп.  Ще остане до мъжа си. По отношение на Иванка Тръмп ще кажа, че ще бъде първата жена президент след  15 г.", каза още Каролев.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама