НОВИНИ


Дикме: Ерата Борисов приключи

2 8034 14.11.2016
Дикме: Ерата Борисов приключи
Мехмед Дикме

Привърженици на ДПС са гласували за генерал Румен Радев. Това заяви Мехмед Дикме от ДПС. ”Няколко пъти Бойко Борисов заплаши избирателите си, че ще подаде оставка и избирателите с вота си на недоверие му казаха да си ходи”, добави той.


Те показаха червен картон на Борисов. Ерата на премиера приключи и дано си подаде оставката тази седмица, защото иначе ще стане сценарий, много по-лош от този на Пламен Орешарски. ГЕРБ имаха шанс, ако бяха излъчили стабилен кандидат. Това беше най-голямата политическа грешка", каза още той пред bTV.

"Станалото станало. Бойко Борисов няма друг ход. Важното е партиите да се съберат в парламента и да търсят обща формула за справяне със ситуацията. Мисля, че дойде време за свикаването на Велико народно събрание, има неща и то важни, които трявба да се променят. За ГЕРБ в момента най-важното трябва да е смирението. Бюджет 2017 година трябва да бъде приет", каза още той.

"Битката между ДПС и ДОСТ е ясна. Движението за права и свободи води категорично. Ние направихме най-силните и мобилизарани избори от много време насам. Организацията беше на ниво. Имаме пълна подкрепа и можем да търсим реализация във властта. Няма по-добро нещо да има серизоно преставителство на малцинството в управлението".
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама