НОВИНИ


Ген. Атанас Атанасов: Предстои тежка битка за властта

9 10336 14.11.2016
Ген. Атанас Атанасов: Предстои тежка битка за властта
Ген. Атанас Атанасов

„Не съм щастлив от развоя на събитията, заяви ген. Атанас Атанасов. Но, по думите му, Бойко Борисов направи много грешки последните години. Той също е категоричен, че вотът е наказателен за Бойко Борисов и ГЕРБ.


„В политиката има правила и никой не си казва никога“, напомни ген. Атанасов. Думите му бяха по повод нападките от страна на Борисов към ДСБ, че помагат сега на БСП и че никога няма да бъдат вече ГЕРБ с ДСБ. „Казахме, че ще го накажат. Отдавна го усетихме. Казахме да се съберем и да намерим една независима фигура“, напомни Атанас Атанасов. „Сега предстои тежка битка за властта в страната“, добави още той.

По думите му свикването на Велико народно събрание е повече от задължително. Чрез него ще могат да се направят необходимите конституционни промени, които ще произлязат от въвеждането на мажоритарна избирателна система , за каквато се гласува масово на референдума преди седмица.

"Чисто мажоритарна система ще направи политиката още по-зависима от съмнителни субекти, но все пак трябва да има някаква промяна", каза още Атанасов.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама