НОВИНИ


Зеленогорски: Бялата мафия и Русия атакуват Москов и Ненчев

3 7851 23.11.2016
Зеленогорски: Бялата мафия  и Русия атакуват Москов и Ненчев

Найден Зееногорски смята, че атаката идва от фармацевтичните гиганти или бялата мафия, които искат да нанесат удар на здравния министър в оставка, защото им е бръкнал в джоба. А що се отнася до Ненчев, атаката идвала от Североизток оттам идва само студ и комунизъм, поясни Зеленогорски, който влезе в ролята на адвокат на двамата министри.


Ние имаме 4 министъри от които двама за 2 дни - струва ми се много загадъчно, каза още той пред bTV.

Зеленогорски коментира и консултациите с Плевнелиев. „Г-н президента открои нашата роля за правосъдието в България. Ние говорихме за това какво ще се случи до края на работата на парламента и за бюджета, и за референдума. Ние оценихме високо неговата работа и съжалихме, че той няма да е новият президент на България”, заяви Зеленогорски.

Депутатът от РБ определи оставката на Борисов като доста сериозен хазартен ход, който поставя бъдещето на България, а не на РБ. Ние постигнахме един много добър резултат на местните избори, представихме се добре и на президентските. На много места колегите искат да останат в РБ въпреки ДСБ, каза Зеленогорски.

Той обясни, че заедно са изчакали в една стая с Радан Кънев консултациите с президента. Той пожела успех на колегите си с новия проект. „Бих им пожелал да не горят мостове, защото утре може да им се наложи да минат по тях”, каза още Зеленогорски.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама