НОВИНИ


Цинизъм: Бъчварова коментира новите пожарни коли, но не и скъсаните обувки на служителите

1 6635 24.11.2016
Цинизъм: Бъчварова коментира новите пожарни коли, но не и скъсаните обувки на служителите
Румяна Бъчварова

В този парламент правителство без ГЕРБ не може да се случи. Няма как да подкрепим трета или четвърта политическа сила. Това каза шефът на МВР в оставка Румяна Бъчварова по НТВ.


Всички министри са работели с премиер Борисов. Няма политическа логика да има тяло без глава. Всеки министър има свое мнение , но нито един министър не може да си свърши работата, без подкрепата на другите.

 

 

При сегашната конфигурация не е възможно кабинет без Борисов. Кабинетът не е механичен сбор. Има логика следващият кабинет да пълен с кадри на БСП . Всеки един от нас  трябва да съдейства на правосъдието. Въпросите, които бяха задавани, изисква изясняване на пътя на вземането на решения.

Бъчварова избяга от въпроси, свързани с разкритията на Цветан Василев за мафиотския  модел на управление на държавата. Тя не пожела да коментира и разговорите за „Двете каки“, които разкриват недопустими зависимости и влияние върху съдебната система от най-високо държавно ниво.

 

Г-н Сталийски, като малко дете съм чувала за него. Хората от управлението носят тежест да говорят срещу тях и да се подхожда към тях с недоверие. Носенето на тази отговорност изисква  мъжество, уточни тя.

 

Бъчварова не пожела да коментира кадрите, от които става ясно в каква мизерия работят пожарникарите и факта, че нямат униформи от 10 години, заради което  ходят със скъсани обувки. За сметка на това започна да рецитира като стихотворение колко автомобила са купени.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама