НОВИНИ


Гардове на ДПС набиха репортерка на СКАТ

16 5105 28.05.2009
Гардове на ДПС набиха репортерка на СКАТ
Репортери на Сидеров отново бяха малтретирани

Бодигардове на Доган ступаха екип на телевизия СКАТ в Асеновград преди концерт на ДПС. Хората на Сидеров перманетно получават шамари заради изказвания и неудобни въпроси. Жалбите в съда все още се обмислят от юристите на "Атака".


Колегите от СКАТ не са били допуснати да снимат предизборен парад на ДПС в Асеновград заради явната принадлежност на телевизията към анти ДПС-партията "Атака", която постоянно излъчва свои предавания в ефира на собственика Валери Симеонов. След кратко пререкание между екип на СКАТ и титулярни охранители на Ахмед Доган се стигнало до бой, след който сериозно пострадали нямало. Единствено контузена била репортерката на бургаската телевизия Силвия Трендафилова, чиято ръка е синя. Журналистката и ръководството на СКАТ обсъждат обвинението, което ще предявят със сигурност към гардовете на Доган.

Това не е първият случай на малтретиран репортер в СКАТ. Тон за песен даде Слави Трифонов, който  заля с бира лицето на "Сигнално жълто" Албена Вулева, която успя да осъди Дългия. След това репортека от същото предаване беше нокаутирана от айдъла Денис, чиято съдба все още е неясна, но със сигурност няма увреждания.

Погазването на свободното словото отново е налице. Задължителната проверка - кой и как е посегнал на Трендафилова се извършва от РПУ Асеновград.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама