НОВИНИ


Байрактаров: ПФ ще търси експерти за широкоформатно правителство

3 4103 30.11.2016
Байрактаров: ПФ ще търси експерти за широкоформатно правителство
Димитър Байрактаров

Това Народно събрание има потенциал да продължи работата си и да надгражда всичко хубаво, което успяхме да постигнем за две години. Това каза в интервю за БНР Димитър Байрактаров, депутат от Патриотичния фронт.


"43-ят парламент прие една фалирала България със сериозна банкова криза. От тази гледна точка държавата е стабилизирана, а сега отново има нечисти политически сили, за които дестабилизацията на България в изключително сложен геополитически момент е много по-важна. Нечистите политически сили, за които властта е единствено важното нещо, са ясни. Това са БСП и ДПС", подчерта Байрактаров в отговор на въпрос дали ГЕРБ и Бойко Борисов са сред нечистите сили.

"Ще приемем мандата, защото това е национално отговорно поведение. Не можем да хвърлим страната в хаос и тя да бъде залята от емигранти, което ще срине всички социални системи. Ще разговаряме с всички политически сили с изключение на ДПС и ДОСТ, защото те са вредни за България", декларира Димитър Байрактаров и допълни, че ПФ ще призове партиите да посочат експерти, за да се състави широкоформатно правителство. "Заявките вече са направени от повечето политически сили. Това е достатъчна гаранция за едно парламентарно мнозинство, за да може едно правителство да работи. Такова правителство би имало живот до изтичане на мандата на 43-то НС", коментира още депутатът.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама