НОВИНИ


Симеонов: Длъжни сме да поемем отговорност за кабинет

4 4677 30.11.2016
Симеонов: Длъжни сме да поемем отговорност за кабинет
Валери Симеонов

Патриотичният фронт е длъжен да поеме отговорност за съставяне на кабинет. Това заяви лидерът на НФСБ Валери Симеонов, след като все по-усилено се говори, че коалицията му ще получи мандат за съставяне на правителство.


„Не само сме готови, ние сме длъжни да поемем отговорност. Затова сме в парламента, за да поемем отговорност пред нашите избиратели. Те не са ни пратили тук да играем в някаква политическа ролетка, а да изпълним дълга си такъв, какъвто са ни го възложили. А дългът е след като има риск държавата да бъде хвърлена в безвремие, в криза, да се направи и невъзможното, но да не се допуска това”, обяви Симеонов.

 

По думите му се водят разговори между Патриотичния фронт и Реформаторския блок, както и между други формации в парламента.

 

Нямаме никакви притеснения относно нови избори, отсече Симеонов и напомни представянето на "Обединените патриоти" на президентския вот. Като подчерта, че коалицията на патриотите е във възход, той каза, че те нямат никакви съмнения, че при предсрочни избори, че постигнат по-висок резултат. Но по думите на Симеонов не смятат, че това ще бъде добре за България, макар че ще бъде добре за тях.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама