НОВИНИ


Зеленогорски: Отиваме към предсрочни избори

0 4024 02.12.2016
Зеленогорски: Отиваме към предсрочни избори
Найден Зеленогорски

„Тепърва ще умуваме какво решение ще вземем, ако президентът връчи на нас проучвателен мандат”, каза Той беше категоричен, че се отива към предсрочни избори в края на март, началото на април. „Според нас най-добре е изборите да бъдат на 2 април, отколкото края на март”, уточни той.
Попитан необходимо ли е избирателната система да се променя, както искат хората, той отговори, че ако бъде съставено правителство, което да управлява следващата година, е наложително да има промени. „Но тъй като отиваме към предсрочни избори, е по-добре да не се правят промени. По-добре е следващото правителство


Той беше категоричен, че се отива към предсрочни избори в края на март, началото на април. „Според нас най-добре е изборите да бъдат на 2 април, отколкото края на март”, уточни той.

 

Попитан необходимо ли е избирателната система да се променя, както искат хората, той отговори, че ако бъде съставено правителство, което да управлява следващата година, е наложително да има промени. „Но тъй като отиваме към предсрочни избори, е по-добре да не се правят промени. По-добре е следващото правителство и парламент да ги направят”, смята Зеленогорски, цитиран от НТ.  

 

Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама