НОВИНИ


Очаквано: НАП изкара чисти парите на младите собственици на Дипломатическия клуб

4 5505 05.01.2017
Очаквано: НАП изкара чисти парите на младите собственици на Дипломатическия клуб
Тримата богаташи

Данъчните приключиха проверката на сделката за Дипломатическия клуб. Имотът беше придобит от трима студенти, а въпросът откъде са парите вече има своя официален отговор - от щедър човек. Според медийни публикации това е депутатът от ДПС Делян Пеевски.


Проверката на данъчните продължи няколко месеца, след като през септември тримата младежи без доходи платиха 8,5 млн. лева за имота в Бояна. Младите бизнесмени са Ванеса и братята Димитър и Йордан от Стара Загора. Момичето е фризьорка по професия, на 21 години. Дъщеря е на фермер и работничка в цех за колбаси, съобщи НТВ.

 

20-годишният Димитър Йорданов, който е милионер по документи, всъщност живее в общежитие на Минно-геоложкия университет срещу 42,50 лева на месец. Дели една стая с Кристиян. Той разбрал от телевизията, че съквартирантът му е толкова богат. Младият милионер не се похвалил на никой за новата си придобивка, разказва състудентът му Николай Лазаров.

 

„Аз не съм останал с впечатление, че е милионер. Съвсем нормално момче си е. Купува си дюнери, бургери, като всеки един студент. Пътува до Стара Загора с групи за споделено пътуване”, разказва Николай. Въпреки богатството си само на хартия, парите на младите милионери били чисти, обясниха от Националната агенция за приходите.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама