НАРОДЕН ГЛАС


ГЕРБ отвърна на БСП: Нинова се готви за премиер и брои парите за пазар

1 4563 06.01.2017
ГЕРБ отвърна на БСП: Нинова се готви за премиер и брои парите за пазар

”Една дама винаги си приготвя парите преди да иде на пазар. Може би за това смята и гледа къде и се губят пари”, това каза членът на контролната комисия на ГЕРБ Димитър Главчев в отговор на лидера на БСП Корнелия Нинова, която попита задочно премиера Бойко Борисов къде са 2 млрд. лв. излишък в бюджета за миналата година.


"Ние винаги сме били на мнение, че лидерът на партията трябва да бъде министър-председател" каза Главчев и допусна, че Нинова, която била "по-известна, като госпожа Лъжа", се готви да бъде премиер, ако БСП спечелят изборите. Главчев, каза това на специална пресконференция в партийната централа.

1,2 млрд. бяха платени по проекта "Белене" по който нямаше дори и договор. Подробности за това биха могли да дадат от БСП там и конкретни министри от това време. За саниране са платени 1 млрд., но си струва да се споменат и американските централи, изреди набързо Главчев.

Той не пропусна да припомни, че през 2014 г., когато БСП бяха в управлението държавният бюджет завърши с дефицит от 3 млрд. лв. ГЕРБ приключва 2016 г. с излишък от 1.5 млрд. лв., добави Главчев. Българският избирател ще реши дали огладнелите от БСП ще спечелят изборите или ГЕРБ, каза още той.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама