НОВИНИ


Американското разузнаване: Слуховете срещу Тръмп вредят на националната сигурност

1 4374 12.01.2017
Американското разузнаване: Слуховете срещу Тръмп вредят на националната сигурност
Доналд Тръмп

Американското разузнаване би сериозен отбой по повод обвиненията, че има данни за зависимост на избрания президент Доналд Тръмп от Русия. Директорът на разузнавателните агенции в САЩ Джеймс Клапър заяви, че разузнаването не е пуснало в медийното пространство данните, че Тръмп е посещавал Русия, за да бъде поливан с урина от проститутки, както и не потвърждават достоверността на документите, които хвърлят тези обвинения върху милиардера.


Клапър е разговарял с Тръмп, като двамата са говорили за секретните доклади на американските спецслужби, посветени на извършените в периода на предизборната президентска кампания кибератаки, приписвани на Русия.

 

"Ние обсъдихме също и документ на една частна охранителна компания, който през последните месеци широко се разпространи в медиите, даже още преди разузнавателната общност в страната да бъде известена за него. Аз подчертах (пред Тръмп), че този документ не е бил съставен от американското разузнаване и не смятам, че той е изтекъл от разузнавателните служби", посочи Клапър.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама