НОВИНИ


ЧЕЗ ще ограничи планираните прекъсвания до минимум през идната седмица

0 3554 20.01.2017
ЧЕЗ ще ограничи планираните прекъсвания до минимум през идната седмица

ЧЕЗ Разпределение България ще сведе обявените планирани прекъсвания за предстоящата седмица до възможния минимум. Компанията ще удължи периода на ограничение на ремонтите и ще извършва най-неотложни дейности и работи с по-кратка продължителност.


ЧЕЗ Разпределение не може да ограничи планираните прекъсвания, поискани от собственици на чужди съоръжения, въпреки че касаят електрозахранването на нейни клиенти, както и временните преустановявания на електрозахранването с цел присъединяване на нови потребители.

В случай на допълнително влошаване на метеорологичната обстановка, ЧЕЗ Разпределение България ще реагира своевременно и ще ограничи изцяло планираните прекъсвания. При достигане на обичайни за сезона температури компанията ще възобнови планираните дейности в техния пълен обем.

 

За да поддържа стабилността на мрежата ЧЕЗ Разпределение трябва да извършва регулярни дейности по поддръжка, подмяна и ремонти на съоръжения. Само по този начин компанията може да гарантира услугата, която предлага, както и да спазва нормативните изисквания.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама