ПРЕДСТОЯЩО


Предстоящо на 12 юни

0 3852 11.06.2009
Предстоящо на 12 юни

Официалното закриване на Четвъртата международна полярна година март 2007-март 2009; ще бъдат обявени листите на партията за участие в изборите за НС; ще бъде свикан Пандемичният комитет.



В 11.00 часа в аулата на Софийския университет “Св. Климент Охридски” президентът Георги Първанов ще участва в официалното закриване на Четвъртата международна полярна година март 2007-март 2009. Държавният глава ще отправи приветствие. Лекция на проф. Чък Къникът – президент на Научния комитет за антарктически изследвания на тема:„Научният комитет за антарктически изследвания и международното сътрудничество в полярните райони”, организирана от Националния център за полярни изследвания ще се проведе от 11.00 часа в Софийския университет.

Анализът на изпълнението и перспективите за развитие на Оперативна програма „Транспорт” 2007-2013 г. ще бъдат представени на пресконференция от 10 часа в Гранитната зала на Министерския съвет.

От 13.00 часа в централата на ПП ГЕРБ ще бъдат обявени листите на партията за участие в изборите за Народно събрание.

От 14.30 ще бъде свикан Пандемичният комитет, на който ще бъдат обсъдени допълнителни мерки за това какво ще се случва оттук нататък.

11,5 млн. лв. ще получи Министерството на образованието и науката от Оперативна програма „Регионално развитие”. Подписването ще се състои от 11.00 часа в зала „Пресцентър” на Министерството на регионалното развитие и благоустройството.

От 11.00 часа в зала 6 на НДК в София БСП ще представи управленските проекти, които Националният съвет на партията е приел. На събитието ще присъстват председателят на НС на БСП Сергей Станишев, представители на Националния съвет и Изпълнителното бюро на партията, народни представители от Коалиция за България, министри и зам.-министри.

Лаборатория за медиен мониторинг на фондация „Медийна демокрация” ще даде пресконференция от 10.00 до 11.30 часа в пресклуб на БТА.

Окончателният вариант на Стратегическия план за развитие на културния туризъм в България ще бъде представен в Министерството на културата от 10.00 ч. на сцена „17” на VІІ-я етаж.

По покана на министъра на здравеопазването д-р Евгений Желев на официално еднодневно посещение у нас пристига Федералният министър на здравеопазването на Република Австрия Алоис Щьогер
. В 11.00 ч. в Министерството на здравеопазването ще се проведе среща на министър Желев с министър Алоис Щьогер и водената от него делегация. В 11.30 ч. двамата министри ще подпишат работен план за сътрудничество. В 11.40 ч министрите Евгений Желев и Алоис Щьогер ще дадат пресконференция – Заседателна зала – ІV ет. В 14.00 ч. федералният министър на здравеопазването на Р Австрия г-н Алоис Щьогер ще посети Националния медицински координационен център и Националния център за опазване на общественото здраве.

От 15.00 часа в Ритуалната зала на Централните софийски гробища ще се състои поклонението във връзка с кончината на академик Ярослав Радев.

Пресконференцията на Mercedes-Benz леки автомобили ще започне в 9.00 часа в Интер Експо Център на международен автомобилен салон София 2009.

ДКЕВР насрочва обществено обсъждане на проекти на решения относно утвърждаване на цени на "В и К" ЕООД, гр. Добрич и "В и К Чамкория – 2006" ЕООД. Обсъжданията ще започнат от 10.30 ч. на 12.06.2009г. в сградата на комисията – бул. Дондуков 8-10, ет.4. зала № 4.

Летният сезон 2009 на бургаския плаж ще бъде официално открит.

Зелени Балкани организират преместването на пет белоглави лешояда от спасителния център в ПП Сините камъни край Сливен. От 11 часа в местността “Каракютюк”, парк "Сините камъни".

Летище Варна и авиокомпания „Малев” организират от 12.00 часа презентация и коктейл за отбелязване на 5 години от откриването на първата редовна целогодишна международна линия на летище Варна.

Председателят на Комисията за защита на потребителите Дамян Лазаров ще проведе две последователни срещи с концесионерите на плажовете по българското Черноморие. Ръководителят на контролния орган ще събере стопаните на плажовете по Северното черноморие във Варна от 11.00 ч. в Клуба на стопанския деятел. Срещата с концесионерите на южните плажове ще се състои от 14.30 ч. в „Слънчев бряг” в административната сграда на „Слънчев бряг” АД.

В Златарица ще бъде връчена осмата ''Национална награда за литературна критика'' на имената на критиците Иван Мешеков и Иван Радославов.
Frognews.bg
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама