НОВИНИ


Б. Димитров: БСП се превръща в етническа фракция на ДПС

18 4638 12.06.2009
Б. Димитров: БСП се превръща в етническа фракция на ДПС
Божидар Димитров

Имам много познати, членове на БСП, които са твърдо против съюз, призна Димитров, според когото чрез ДПС левите печелят участие във властта.




Решението да напусна БСП взех още в следизборната нощ, след като чух думите на Доган за сестринските партии и подсказването, че, ако ДПС не бъде във властта, ще дестабилизира България, обяви по БНТ историкът Божидар Димитров.

След като четири години писах статии за това каква заплаха е ДПС, вече дойде време да окна, обясни шефът на НИМ.
Двете партии – БСП и ДПС – действат в тандем, каза той и добави, че БСП се превръща в етническа фракция на ДПС. Архитектът на тази мина бил Андрей Луканов, който казал: „Няма до оставим тази мина в ръцете на СДС!”.

Имам много познати, членове на БСП, които са твърдо против съюз, призна Димитров, според когото чрез ДПС левите печелят участие във властта, но ДПС ще ги завлече в гроба.

Президентът беше баща на Тройната коалиция, но с уговорката, че тя е до 1.01.2007 г.; през март 2007 той писа, че това правителство е изпълнило функциите си, но тогава на това не се обърна внимание, а след това той беше изолиран, както и аз, добави Димитров.

Оставам лявомислещ човек
, въпреки че понятия като „ляво” и „дясно” днес се изпразват от класическото си съдържание в света на глобалната икономика, счита историкът. Надявам се, че ГЕРБ ще управлява самостоятелно, прогнозира шефът на НИМ. Виновни за прочентите на ДПС са не само политиците, но и онези 3 милиона избиратели, които не отиват да гласуват, заключи Б. Димитров. Frognews.bg
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама