НОВИНИ


Реформаторите канят ДСБ в редиците си

7 4010 28.01.2017
Реформаторите канят ДСБ в редиците си
Реформаторски блок

Първият конгрес на Реформаторския блок отправи послание за ново обединение в дясното. Лидерите на Блока поканиха ДСБ в редиците си, след като партията на Радан Кънев напусна редиците на реформаторите.


В изказването си бившият здравен министър и ръководител на предизборната кампания на РБ Петър Москов отбеляза, че ДСБ трябва да са част от РБ. Той допълни и, че голяма част от хората от ДСБ са в залата.

 

За ново обединение се обяви и бившият военен министър Николай Ненчев. Според него ДСБ трябва да намери своя път към единство, защото това единство е нужно за България. "Нека се разделим с личния си егоизъм, с партийния си егоизъм, с амбицията само и единствено на РБ, защото имаме много по-висока кауза, цел - заради бъдещето на децата ни, заради това, да бъдем равностоен и предвидим член на ЕС".

 

Според Меглена Кунева единствено обединеното дясно може да донесе промяна. "Избори винаги се налага да се правят и трябва да кажем на хората ясно от каква позиция се правят, до какво ще доведе един избор", смята Кунева.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама