ГЛАСЪТ


Приключенията на ЛукчоЛискоГерджиков

19 21888 13.02.2017
Приключенията на ЛукчоЛискоГерджиков
Огнян Герджиков gramofona.com

Няма, няма, няма... Няма да се оправи тази държава, нито този народ. Прокълнати сме. Кръвта на нелепо загиналата жена в тунел „Ечемишка” още е по асфалта, а Герджиков отиде да хвали новите лампи и строителите.


Това, което направили за 5 дни, други не можели и за пет години. Сиреч, трудов подвиг. Щял да ги кани в Министерски съвет да си говорят и да ги награди. Сигурно са върнали званието „Герой на социалистическия труд” без да разберем...

След това изпълнение и непридизвиканото връчване на купата в неделя на Григор Димитров, Герджиков (мощно освиркан от публиката за самоинициативата си) наистина сътвори глупости, за които на Борисов му трябват поне три месеца, пожарна, снегорин и Лиляна Павлова... 

 

Като прибавим сравнението, че на граничния пункт Кулата било спокойно като в картината на Вешин „На Шипка всичко е спокойно” (картината е на Василий Верешчагин, г-н професоре...) нещата почват да намирисват на MБАЛНП “Св. Наум” – „четвърти километър”. Зарязването на лозе в Мелник (и поп му бяха закарали) три дни преди Трифон Зарезан пък прави нещата още по-сериозни от медицинска гледна точка.

 

Ако тези изпълнения са плод на чувството му за хумор – трябва да сме страшно тъпи, щом не го разбираме... Тъпи ли сме, Герджиков? Или проблемът е при вас?

 

Боже, пази България от политиците!

 

Борис Петков


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама