ПРЕДСТОЯЩО


Предстоящо на 18 юни

0 4090 17.06.2009
Предстоящо на 18 юни

Премиерът Сергей Станишев ще е на посещение в Брюксел; министърът по европейските въпроси Гергана Паси дава информация за резултатите от приключилата мисия на ЕК; представят изложбата „Пловдивчанката отпреди век, когато бикините бяха кюлоти”.



Премиерът Сергей Станишев ще е на посещение в Брюксел, където ще участва в работна среща на министър-председателите и лидерите на ПЕС, а след това и в Първата работна сесия на Европейския съвет.

В 10.30 часа президентът Георги Първанов ще връчи орден „Стара планина” – първа степен на посланикът на Германия у на Михаел Гайер.

В 13.00 часа вицепрезидентът Ангел Марин ще се срещне със заместник-председателя на Съвета на Федерацията на Федералното събрание на Руската федерация Александър Торшин.

В 14.00 часа и Георги Пирински ще се срещне с Торшин.

В 9.30 часа в хотел „Дедеман принцес” ще започне Международна конференция на тема „Партньорство в грижата за децата с увреждания” за обмен на опит и добри практики. Форумът е съвместната инициатива на МТСП и Съвета на Европа.

В 9.30 часа в Софийски градски съд ще се гледа делото срещу Фидел Беев по чл. 282 от Наказателния кодекс.

В 10.00 часа Апелативният съд в София ще гледа мярката на Росен Маринов.

В 10.00 часа в хотел „Шератон” министърът на труда и социалната политика Емилия Масларова ще открие четвъртата регионална конференция, посветена на практиките и принципите на Корпоративната социална отговорност.

В 11.00 часа в МВнР Министърът по европейските въпроси Гергана Паси ще даде информация за резултатите от приключилата мисия на Европейската комисия.

В 11.00 часа НАПИ организира открита инспекция на магистрални участъци от АМ „Люлин”.

В 11.30 часа и.д. кмет на Столична община Минко Герджиков и зам.-кметът по инвестиции и строителство Ирина Савина ще открият ремонтираното „Патешко езеро” в Борисовата градина.

В 12.00 часа в зала 2 в сградата на Столична община на ул. „Московска” 33 групата на БСП в СОС организира среща във връзка с прекъсването на водоснабдяването в столичния кв. „Филиповци”.

В 9.00 часа в хотел „Хилтън” Американската търговска камара в България организира конференция „Ефективност и отчетност на Търговския регистър в България”.

От 10.00 ч. до 14.00 ч. Асоциацията на земеделските производители в България организира предизборна кръгла маса „Земеделската политика в основата на отговорното управление на България”.

В 11.00 часа в „София прес” ПП „Национално движение Единство“ ще даде пресконференция.

В 19.00 часа в хотел „Шератон” ще се проведе церемония по връчване на международните награди „Най-добър проект” 2009 в областта на архитектурата и строителството.

В 19.00 часа в изложбената зала на Институт Сервантес ще бъде официално открита изложба Испанска и латиноамериканска експериментална поезия от XX век.

В 10.00 часа в пресклуба на БТА Гражданско обединение "Свободни граждани за спасение на Отечеството" с мандатоносител ПП "Национално движение за спасение на Отечеството" ще дадат пресконференция.

В 11.00 часа в пресклуба на БТА пресконференция ще даде Българския ветеринарен съюз.

В 12.00 часа в пресклуба на БТА пресконференция ще даде ст.н.с. Спас Ригов - бивш зам.-директор на Институт "Техническа кибернетика и роботика" на тема „Защо е задължително да се отменят парламентарните избори на 5 юли”.

В 18.00 часа в къща музей „Емфиеджиева къща” ще бъде представена изложбата „Пловдивчанката отпреди век, когато бикините бяха кюлоти”.

Frognews.bg
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама